Ervaringen

Lieke Honcoop –
“Je hebt mij erg geholpen in het herkennen en erkennen van mijn kwaliteiten. Ik heb geleerd om op een andere manier naar mezelf te kijken..”

De afgelopen 11 jaar heb ik al veel mensen geholpen. De ervaringen van die mensen lees je op deze pagina en op mijn LinkedIn profiel. Ik ben gespecialiseerd in burn-out, depressie, AD(h)D, ASS en stressklachten.

Verder coach ik mensen met een hulpvraag die vastlopen op verschillende gebieden in hun persoonlijke leven, onder andere met betrekking tot werk, partner, familie, en de persoonlijke ontwikkeling.

Wanneer ik merk dat je meer hulp nodig hebt, geef ik je advies en verwijs ik je door.  Neem gratis contact met mij op voor een kennismakingsgesprek of kijk op mijn linkedin-profiel voor meer ervaringen en opdrachtgevers.

Nadine Leenders
“Ik had problemen en was aan het klagen. Jij luisterde aandachtig, stelde vragen en liet mij zelf met oplossingen komen. Dit had ik totaal niet verwacht, ik had verwacht dat jij mee ging in mijn mening…….. maar juist doordat jij mij zelf liet nadenken heb ik uiteindelijk mijn eigen beslissingen genomen en dit zijn achteraf de juiste geweest. Ik denk nog vaak aan onze gesprekken terug en begin dan een beetje te lachen om het feit hoe versteld ik stond dat jij mij zelf met oplossingen liet komen.”

Lieke Honcoop
“Je hebt mij erg geholpen in het herkennen en erkennen van mijn kwaliteiten. Ik heb geleerd om op een andere manier naar mezelf te kijken en zekerder te zijn over mijn handelen. Kortom: ik heb veel steun van je gehad en ik weet zeker dat ik nog vaak aan jou en bepaalde dingen die je ooit hebt gezegd zal denken.”

Gé Haans – behandelcoördinator Pleegzorg in Oss:
“Inge heeft in het verleden voor mijn team  een training verzorgd. Dat heeft ze op een inspirerende en creatieve manier gedaan. Medewerkers werden aan het denken gezet en kregen technieken waarmee ze verder aan de slag konden.”

Pia in het Veldt – Minor coördinator SPH – HAN:
“HBO studenten Social Studies evalueren Inge positief, omdat ze makkelijk contact legt,  voorbeelden heeft uit eigen ervaring en laagdrempelig is door haar leeftijd. Ze weet in korte tijd een veilige sfeer te creëren in haar trainingen waardoor studenten tot leren komen. Al 4 jaar een aanwinst!”

Irma Bolster – teammanager Pedagogisch Werk, ROC:
“Inge heeft binnen het team de training gegeven. Ze is jong, inspirerend, denkt out of the box, durft risico’s te nemen, is enthousiast en overtuigend. Kenmerkend aan Inge is dat ze graag wil leren en ontwikkelen. Ze is inspirerend voor vele mensen.”

Dionne Tiggelovend-Geurts – teammanager assisterende gezondheidszorg, ROC:
“Inge heeft voor het team een training op maat gemaakt. Ze werkt vraaggericht. De reacties in het team waren positief. Inge is fris, enthousiast en geeft energie aan het team. Tijdens haar training gebruikte ze een goede afwisseling van casuïstiek, filmpjes en discussies.