Persoonlijke Ontwikkeling

Online connecten

‘WIEHHAAAAAA’, de adrenaline giert door mijn lijf heen. Ik loop door het centrum van Chiang Mai. De straten zijn leeg, de tuc tucs en auto’s zijn verdwenen. Het is 23 u. Een gelukzalig gevoel stroomt door mijn lijf heen.  Ondanks dat ik nog maar 2 weken hier ben, voelt het al als ‘mijn stad’. Ik haal nog een flesje water bij de supermarkt 7-eleven.

Een half uur geleden heb ik namelijk een online gesprek gehad met Rob, 40 jaar. Ik luister naar hem. Ik vat samen en stel vragen om hem aan het denken te zetten. Zo zet ik Rob in zijn kracht.

‘Wanneer ik met jou praat, ben ik daarna meer gefocust op wat er goed gaat. Ik heb nieuw frisse ideeën gekregen.

Vorige week heb ik 11 mensen gecoacht. De jongste was 22, de oudste 54. Deze week weer een nieuw week. Ik ga opnieuw adverteren via facebook en instagram. Interesse in een kennismaking online? Contact me dan.

’Je bent open, helder en betrokken. Wat ik erg goed vond van je is dat je mij in principe alle ruimte gaf om te praten en tegelijkertijd toch goed de controle hield over het gesprek.

Niet alleen van Rob maar ook van andere mensen heb ik enthousiaste reacties ontvangen. Ik geloof in wat ik doe, maar dit overtuigt mij om door te gaan met mijn plan. Dit jaar wil ik mijn online coaching gaan uitbreiden. ‘Online connecten’ met mensen geeft een kick. Het is mooi om te zien dat je mensen van een afstand in hun kracht kan zetten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*